Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

В Україні покажуть документалку Ґриллса про зустріч із Зеленським
Кіно

В Україні покажуть документалку Ґриллса про зустріч із Зеленським

Фото: instagram.com/beargrylls

Ґриллс та Зеленський

Мандрівник, найвідоміший завдяки телепрограмі Вижити за будь-яку ціну, зняв життя в Україні під час атак РФ по енергооб’єктах.

 

В Україні відбудеться прем’єра документального фільму під назвою Беар Ґриллс зустрічається із президентом Зеленським. Стрічку буде показано 26 березня 2023 року одночасно зі своєю прем’єрою на каналі Discovery+.

 

Цю картину британський мандрівник, телеведучий та письменник Беар Ґриллс зняв під час поїздки до України наприкінці листопада 2022 року.

 

Він зазначив, що зняв у нашій країні програму про виживання в умовах, коли інфраструктура зазнає атак, і питання подальшого життя для мільйонів українців стало щоденною боротьбою.

 

 

 

 

 

 

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.