Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Лобода відвідала Херсон та заговорила про помилки
Шоу бізнес

Лобода відвідала Херсон та заговорила про помилки

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Світлана Лобода також виконала трек Кузьми Скрябіна

Знаменитість вирушила на південь країни з гуманітарною місією для підтримки місцевого населення і військових.

Співачка Світлана Лобода після підриву російськими окупантами Каховської ГЕС відвідала Херсон. Відповідне відео вона оприлюднила в Instagram.

Зокрема на ньому можна побачити, як артистка при в’їзді в місто під гітару виконала трек Кузьми Скрябіна Нікому то не треба.

“Кожен з нас може картати себе за помилки, які були вчора, або зібратися воєдино, відкинути зайве і робити все можливе для щасливого завтра. Сьогодні я обираю бути тут”, – підписала вона ролик.

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода, яка тривалий час будувала кар’єру в Росії, проте після повномасштабної війни залишила країну-агресор, розповіла, чому боялася не встигнути виїхати.

Благодійний концерт Лободи для Охматдиту було скасовано

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.