Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Фільм «Памфір» за перший вікенд прокату зібрав 2,4 млн грн., що є одним з найкращих результатів серед – ITC
Кіно

Фільм «Памфір» за перший вікенд прокату зібрав 2,4 млн грн., що є одним з найкращих результатів серед – ITC

Український фільм «Памфір», що вийшов в національний прокат 23 березня 2023 року, продемонстрував хороші касові збори. Протягом першого вікенду драма режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука зібрала в кінотеатрах майже 16 тис. глядачів, які витратили на квитки 2,6 млн грн.

Отже, за результатами першого вікенду прокату фільм «Памфір» зміг випередити драми «Мирний-21» Ахтема Сеітаблаєва та «Щедрик» Олесі Моргунець-Ісаєнко. Для порівняння, бокс-офіс фільму «Мирний-21» за перший вікенд склав 1,9 млн грн, а для «Щедрика» цей показник склав трохи понад 1 млн грн. Результат фільму «Максим Оса» – майже 956 тис. грн.

Разом з тим, «Памфір» не зміг випередити фільм «Ціна правди», який у перші дні показу в Україні залучив понад 40 тис. глядачів та зібрав в прокаті майже 4 млн грн.

Фільм «Памфір»

Дія фільму «Памфір» відбувається на заході України напередодні традиційного карнавалу Маланки. Головний герой на ім’я Памфір  повертається до родини після тривалої відсутності. Коли його син влаштовує підпал в молитовному домі, Памфір змушений повернутися до кримінального минулого, щоб відшкодувати збитки.

Радимо ознайомитися з рецензією на фільм «Памфір» від ITC.UA.

Рецензія на фільм «Памфір» / Pamfir

Джерело: forbes

Source: itc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.