Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Грошовий гороскоп Таро на лютий: Водолії будуть “у шоколаді”, а Овнів можуть надурити
Гороскоп

Грошовий гороскоп Таро на лютий: Водолії будуть “у шоколаді”, а Овнів можуть надурити

Для більшості місяців буде важким

Лютий 2024 року обіцяє бути досить складним місяцем, коли багато хто може втратити гроші або потрапити в пастку шахраїв, однак у деяких навпаки все складеться дуже добре.

На це вказує фінансовий розклад карт Таро, який ми склали для всіх знаків Зодіаку на лютий 2024 року.

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — перевернутий Король кубків

У перевернутому вигляді картка попереджає — у Вас у лютому можливі втрати, а хтось із оточення може обдурити, у тому числі й у фінансових питаннях.

Телець — порожня карта

У колоді всього дві такі карти, які мають з обох боків сорочку. Вони випадають, коли з якихось причин не можна дати відповідь на питання, що цікавить, — можливо, майбутнє ще не визначене, або ж Ви не готові знати про нього.

Близнюки — Путівник

Путівник вище мирських благ (серед яких і гроші), і попереджає, що на Вас може чекати просте аскетичне життя, фінансові обмеження, зниження доходів і анулювання ділових домовленостей.

Lite Telegraf

Господині на кухні та коханки в ліжку: найкращі дружини за знаком Зодіаку

Рак — перевернутий Суд

Ця карта вказує, що у вашому житті можливо давно назріли зміни, але ви з якихось причин їм чините опір. Перегляньте свої життєві пріоритети, можливо насправді все ж таки варто вже щось змінити?

Лев — перевернутий Повішений

У лютому Вам може дуже хотітися зірватися і ризикнути, проте це не виправдає себе і швидше за все Ви лише погіршите своє становище. Намагайтеся стримати емоційні пориви.

Діва — Дев’ятка мечів

У лютому Ваші фінанси можуть почати співати романси, і Ви можете відчути тугу та хвилювання через гроші. Також найближчим часом Вас можуть обдурити у чомусь, пов’язаному з фінансами.

Lite Telegraf

“Скляного бога цілувати”: давні українські приказки та висловлювання про п’яничок

Терези — перевернута Двійка жезлів

Ця карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Скорпіон — Десятка жезлів

На Вас незабаром може обрушитися ціла купа фінансових втрат і буде незрозуміло, чим усе закінчиться, — карта радить просто змиритися і прийняти всі майбутні перепрацювання та турботи.

Стрілець — перевернутий Туз мечів

У цьому положенні карта попереджає, що Ви можете досягти успіхів, але перемоги не принесуть Вам задоволення, у справах Ви можете бути успішними, але з людьми надмірно грубими, що обернеться конфліктами.

Lifestyle Plus

Восени відгукнеться: що говорять давні українські прикмети та прислів’я про погоду у лютому

Козоріг — перевернута Двійка мечів

Не будьте надто довірливими, хтось у Вашому оточенні може не бажати Вам добра і може незабаром Вас розчарувати. Справи можуть опинитися під загрозою через проблеми з документами, людський фактор та інші раптові негаразди.

Водолій — Шістка пентаклів

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що лютий у Вас буде сприятливим для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Риби — перевернута Вісімка мечів

У звичайному положенні карта говорить про фінансові втрати і неможливість накопичити гроші, хоча дуже хочеться, — у перевернутому вигляді вона вказує, що Ви зможете почати робити перші кроки, щоб вибратися з цієї ями. Однак буде непросто, попереду тяжка робота.

Нагадаємо, раніше “Телеграф” розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в 2024 році за картами Таро.

Source: lite.telegraf.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.