Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Леви досягнуть успіху, а Близнюків можуть понизити
Гороскоп

Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Леви досягнуть успіху, а Близнюків можуть понизити

Розповідаємо, чого чекати всім знакам у перші дні року

Кінець січня і перші дні лютого 2024 року для багатьох будуть непростими в плані грошей і роботи, проте деякі незважаючи ні на що зможуть досягти успіху та успіху.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на цей тиждень.

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернутий Король пентаклів

На тижні Ви можете бути дуже стурбовані своїм фінансовим становищем, але картка попереджає, — краще не вдаватися до нечесних та/або протизаконних методів, успіх не буде на Вашій стороні.

Телець — Сімка мечів

Вас може чекати каверза в робочих питаннях і буде важко закінчити всі розпочаті справи. Карта рекомендує присвятити час собі, щоб заповнити розтрачені ресурси і бути уважним, щоб не наробити помилок.

Близнюки — Самітник

Самітник вище мирських благ (серед яких і гроші), і попереджає, що на Вас може чекати просте аскетичне життя, фінансові обмеження, зниження доходів і анулювання ділових домовленостей.

Lifestyle Plus

Залучите бідність, проблеми та сварки: які речі треба викинути з дому

Рак — перевернутий Дурень

Ця карта каже, що у Ваших фінансових справах пануватиме безвідповідальність і попереду багато незапланованих витрат. Погляньте на свої фінанси і подумайте, що з ними стане, якщо Ви їх безрозсудно витрачатимете.

Лев — Король кубків

Якщо Ви повністю присвятите себе справі, то зможете досягти успіхів цього тижня, проте емоції в цілому Вам заважатимуть, так що дійсно важливі рішення не приймайте без допомоги професіоналів.

Діва — Верховна жриця

Карта радить, що краще поки не думати про тлінні гроші, а займатися саморозвитком і ставати мудрішими. Покладайтеся на свою інтуїцію, вона не підведе.

Lifestyle Plus

Як за допомогою монет залучити багатство в будинок: давня народна прикмета

Терези — перевернуте Правосуддя

У цьому положенні картка попереджає, що на тижні можна чекати на несправедливість у робітничих або фінансових справах. Вас можуть обдурити, образити, недооцінити, звинуватити у чомусь, виявити упередженість щодо Вас.

Скорпіон — перевернутий Світ

У Вас може бути спокуса піти коротким шляхом для заробітку, проте картка попереджає: лише чесна праця допоможе досягти стабільного становища, швидкі ставки та афери не допоможуть.

Стрілець – перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта говорить, що на тижні Ви можете бути не організовані та літати у хмарах, у зв’язку з чим плани та творчі задуми реалізувати не вдасться.

Lifestyle Plus

Накличете бідність: чому не можна ставити порожню пляшку на стіл

Козоріг — перевернутий Туз кубків

Поки всі блага, доленосні зустрічі та можливості розбагатіти пройдуть повз Вас, а надії на покращення фінансового стану не виправдаються. Ваші спроби або не ознаменуються успіхом, або не зможете їх гідно реалізувати.

Водолій — перевернута Трійка мечів

У цьому положенні карта попереджає, що найближчого тижня Вам, можливо, доведеться турбуватися через гроші, — Ваші партнери з бізнесу можуть Вас обдурити і Ви можете втратити роботу.

Риби — Сімка пентаклів

Друга назва карти — Владика ненабутого успіху. Можливо, Ви отримаєте нагороду за свою працю, але вона не принесе Вам очікуваного щастя. Можливо, Ви чекали більшого, а може й чогось іншого.

Lite Telegraf

Рік багатства та кохання: три знаки Зодіаку будуть на вершині успіху 2024-го

Джерело: lite.telegraf.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.