Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Близнюки досягнуть свого, а Риби зроблять вигідні вкладення
Гороскоп

Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Близнюки досягнуть свого, а Риби зроблять вигідні вкладення

Тиждень обіцяє бути відмінним

Кінець січня у 2024 році стане напрочуд сприятливим у фінансовому плані, — більшість знаків Зодіаку зможуть збільшити своє матеріальне становище і досягти успіхів в інвестиціях та роботі. Хоча в деяких, звісно ж, не обійдеться і без неприємностей.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Світ

На наступному тижні на Вас чекає успішне вирішення фінансових питань, процвітання та достаток. Можливе також одержання спадщини, зміна місця проживання або далека дорога.

Телець — Паж жезлів

Карта вказує, що на тижні у Вас будуть сприятливі можливості для кар’єрного зростання та вирішення ділових питань, однак чи скористаєтеся Ви ними, залежить тільки від Вас.

Близнюки — Сила

Ця карта віщує досягнення фінансового благополуччя завдяки праці та розвитку задатків.

Lifestyle Plus

Не тринькайте кошти в день зарплати: чим це загрожує

Рак — перевернута Зірка

Можливо, Ваше фінансове становище не є безнадійним, але Ви так втомилися, що хочете просто опустити руки. Карта каже, що якщо Ви зможете рухатися та працювати далі, то покращите ситуацію.

Лев — Король пентаклів

Цей король обіцяє фінансову стабільність, впевненість, вигідні угоди, виграші, здобуття спадщини. Однак для успіху краще сісти й попрацювати, а не вдаватися до нечесних та/або протизаконних методів — успіх буде не на Вашому боці.

Діва — Лицар мечів

Незабаром Вас може накрити марнотратство. Непродумані рішення, непостійність та відсутність розуміння ситуації можуть призвести до фінансових труднощів.

Lifestyle Plus

Як залучити в гроші в дім: що треба робити за народними прикметами

Терези — Королева мечів

Це сильна і незалежна королева, яка вміє добиватися свого, але з грошима вона не дуже товаришує, а тому не проявляйте зайвої довірливості, уникайте “слизьких” угод та сумнівних схем.

Скорпіон — Вісімка пентаклів

Найближчим часом Ви будете сповнені кар’єрних амбіцій, охоче навчатиметеся і працюватимете над кар’єрними досягненнями, завдяки чому станете компетентним фахівцем.

Стрілець — Сонце

Ця карта обіцяє успіх у ділових справах та фінансових вкладеннях, підвищення рівня життя та процвітання. Цього тижня справи різко можуть покращитися.

Предмети у на робочому столі, які відлякують багатство

Козоріг — перевернутий Місяць

Найближчим часом Ваше фінансове становище буде нестабільним — можуть виникнути проблеми та спокуса отримати щось “на халяву” за чужий рахунок, не заплативши за це справжньої ціни.

Водолій — Шістка мечів

Швидше за все, ситуація з фінансами у Вас не райдужна, і з цим нічого поки не можна зробити. Залишається тільки тікати від боргів та фінансових зобов’язань, а в крайньому випадку змінювати роботу чи місце проживання.

Риби — Королева пентаклів

На наступному тижні Ви розумно розпоряджатиметеся своїми фінансами, що дозволить покращити своє матеріальне становище, зробити вигідні вкладення, досягти процвітання. Також найближчим часом Ви можете дозволити собі щось, що раніше вважали за розкіш.

Lifestyle Plus

Не тільки грошове дерево: які рослини висадити вдома, щоб залучити багатство, удачу й достаток

Джерело: lite.telegraf.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.