Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Факти про новий фільм з Хоакіном Феніксом
Кіно

Факти про новий фільм з Хоакіном Феніксом

Сюрреалістичний комедійний горор Арі Астера (режисера “Сонцестояння”) вийде в український прокат 27 квітня 2023 року.

Фільм “Усі страхи Бо” (Beau Is Afraid) з Хоакіном Феніксом у головній ролі – це вражаючий емоційний досвід, який залишається з глядачем надовго після того, як він покинув кінозал.

Режисер фільму, Арі Астера, вдало створив атмосферу моторної піднесеності та напруження, яка панує в усьому фільмі. Він переносить нас у світ головного героя Бо, який має важке дитинство та дорослість, повну забуття та розчарування. Цей світ демонструє нам життя людини, яка була відкинута та забута всіма, але змогла пережити всі страхи та болі, які дісталися їй на шляху.

Хоакін Фенікс чудово втілив образ Бо, надаючи йому глибину та інтенсивність. Він передає внутрішній біль та трагічну історію героя з такою жвавістю, що глядач не може не співпереживати з ним на протязі всього фільму. Він також чудово грає у різних вікових діапазонах, що робить його виконання ще більш вражаючим.

Крім того, операторська робота в цьому фільмі є відмінною. Кожна кадр виглядає, як художня картина, де кожний елемент має свій внесок у створенні загальної атмосфери. Музика також додає до цього фільму багато вражень, підкреслюючи настрій кожної сцени.

Загалом, “Усі страхи Бо” – це потужний та емоційно збуджуючий фільм, який може зацікавити глядачів, що люблять драматичні стрічки з вражаючими виконання

Про що фільм

Фільм “Усі страхи Бо” розповідає історію Бо, чоловіка, який пережив багато складних життєвих ситуацій та травм, і який намагається знайти своє місце в цьому світі. Головний герой протистоїть своїм страхам та демонам, і намагається зрозуміти себе та своє місце у світі. Фільм досліджує теми самотності, трагічних подій у минулому, і пошуку своєї ідентичності та місця у житті. Він пропонує глибоку рефлексію над людською природою та емоціями, і залишає глядача зі змішаними почуттями та пізнаннями.

Режисер та його третя картина

Режисером фільму “Усі страхи Бо” є Арі Астер, який здобув світову славу після виходу своїх попередніх фільмів “Гередитарія” та “Мідсомар”. “Усі страхи Бо” є третьою картиною режисера.

У головній ролі – просто геній Хоакін

Арі Астер не планував знімати у своєму фільмі уславлених акторів, і, правду кажучи, не вірив, що актор Хоакін Фенікс (“Гладіатор”, “Знаки”, “Майстер”, “Джокер”) може зацікавитися його фільмом. Адже в того зараз контракти на нові роботи, серед яких і роль Наполеона у Рідлі Скотта.

Але Хоакін Фенікс думав інакше – і виявив великий інтерес до проекту. Він взагалі, якщо помітили, завжди йде своїм шляхом і робить те, що більшість відкидає. Не так давно актор отримав “Оскар” за зовсім нетипову роль Джокера в однойменному фільмі Тодда Філліпса, і при цьому має багато інших престижних призів. А також – репутацію генія та майстра, якому під силу зіграти будь-якого персонажа: чим безглуздіше та дивніше – тим краще.

Зараз я розумію, що Хоакін Фенікс навіть кращий, ніж я думав. Це був найкращий досвід, тому що в мене ніколи не було схожих стосунків з актором

  ось так лаконічно прокоментував Астер роботу з актором.

Фенікс дуже ретельно працював зі сценарієм – і до зйомок, і під час них, опрацьовуючи кожну сцену, чим здивував Астера. При цьому всі трюки виконував самостійно – таранив скляні двері, падав з горища, перекидався у ванні та багато іншого.

Майже всі з тих, хто подивився фільм, порівнюють Бо саме з Джокером, наголошуючи на неймовірній схожості персонажів. Але не чекайте, що вам передадуть історію Джокера: у героя Бо – своя місія та свої плани на життя.

Істочник

УНІАН – https://www.unian.ua/ ,

IMDb – https://www.imdb.com/title/tt13521006/

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.