Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Каньє Вест анонсував продажі свого взуття
Мода

Каньє Вест анонсував продажі свого взуття

Фото: Вікіпедія

Каньє Вест

Це перший випуск нового взуття від Веста після того, як його партнерство з Adidas було припинено в жовтні 2022 року через низку антисемітських коментарів,

Американський репер Каньє Вест представив нове взуття. Про це він написав у соцмережі Х (раніше Twitter – Ред.).

“Наш перший продукт із моменту звільнення від Adidas надійде в попередній продаж сьогодні за ціною 200 доларів на yeezy.com. Жодних імітацій”, – зазначив Вест.

Відомо, що Yzy Pods – це кросівки, які своїм виглядом дуже сильно нагадують шкарпетки. У них музикант ходив по Італії та викликав у перехожих щире здивування.

Наразі є лишень модель чорного кольору. Чи розширюватиметься колірна гама, невідомо. Взуття доступне в трьох розмірах.

Каньє Вест анонсував продажі свого взуття

Фото: twitter.com/kanyewest

Взуття Веста

Нагадаємо, раніше Вест заявив, що він – “молодий Путін”. Він підкреслив, що співпрацює з відомими брендами і дуже впливає на них.

Каньє Вест за день втратив понад мільярд доларів

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.