Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

MONATIK українізував свій хіт Каждый раз
Музика

MONATIK українізував свій хіт Каждый раз

Фото: instagram.com/monatik_official

MONATIK

Артист запускає новий проект (Repair), у рамках якого перекладе свої знакові композиції.

 

Український співак MONATIK переклав державною мовою російськомовний хіт під назвою Каждый раз. Нову версію пісні оприлюднено на Youtube-каналі артиста.

 

Варто зауважити, що хіт артист випустив ще 2019 року, він увійшов до альбому LOVE IT ритму. Втім з початку повномасштабної війни виконавець, як і багато зірок українського шоу-бізнесу, почав перекладати свої пісні.

 

“Після того, як невимовно злий і химерний сусід нашої країни зламав і затопив усе навколо, MONATIK вирішив зробити ремонт своїх композицій і перевипустити легендарні пісні рідною українською мовою. Першою з них стала – Каждый раз, – йдеться в описі композиції.

 

 

Раніше повідомлялося, що дружина українського співака MONATIK – Ірина, разом із дітьми Данилом та Платоном повернулася з-за кордону до України.

 

 

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.