Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт приготування смачних і ніжних голубців з пекінської капусти
Рецепти

Рецепт приготування смачних і ніжних голубців з пекінської капусти

Як приготувати голубці з пекінської капусти

Щоб приготувати смачні голубці, пропонуємо замість білокачанної капусти використати пекінську. Чому з пекінської капусти:

  • Такі голубці простіше готувати.
  • Часу на приготування потрібно витратите менше.
  • Впоратися з тоншим листям “пекінки” легше.
  • Смак виходить ніжнішим.

Інгредієнти:

  • Капуста пекінська – 1 кг.
  • Фарш – 600 г.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Рис – 100 г.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Перець запашний – 3-4 горошини.
  • Сіль, перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Приготування:

  • Ретельно помитий рис залити 500 мл холодної води та варити на мінімальному вогні 15 хвилин. Готовий рис відкинути на сито або друшляк, щоб стекла зайва рідина.
  • Підготувати пекінську капусту. Це можна робити декількома способами. Її можна розібрати на листя і скласти їх до просторої каструлі, залити окропом і залишити на кілька хвилин. Через 3-5 хвилин воду злити. Другий спосіб – покласти качан до поліетиленового пакета, щільно зав’язати, покласти до мікрохвильової печі і готувати 5-7 хвилин. Дістати качан з мікрохвильової печі і залишити остигати в пакеті.
  • Цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на великій тертці.
  • До місткості викласти фарш, додати цибулю, моркву, відварений рис, подрібнену зелень, посолити, поперчити і ретельно перемішати руками.
  • Взяти лист капусти, викласти на товстий край начинку і закрутити голубець, підгинаючи краї. Таким чином сформувати всі голубці.
  • Для соусу розведіть у 500 мл води томатну пасту, додайте сіль, лавровий лист і запашний перець.
  • Тушити голубці можна в каструлі, мультиварці чи духовці. На дно місткості викласти кілька капустяних листків, щоб страва не підгоріла, а на них голубці. Залити соусом і тушити на невеликому вогні протягом 40-60 хвилин.

Висновок:

Голубці з пекінської капусти – це простий і смачний рецепт, який можна приготувати швидко і легко. Використання пекінської капусти додає ніжності смаку, а також спрощує процес готування. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смачними голубцями з пекінською капустою!

Цитата автора сайту:

“Голубці з пекінською капустою – смачний варіант класичного рецепту, який здивує вас своїм ніжним смаком і простотою приготування.”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.