Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Простий рецепт маринованих курячих стегенець у кефірі
Рецепти

Простий рецепт маринованих курячих стегенець у кефірі

Маринування курячих стегенець в кефірі: секрет соковитості та ніжності м’яса

Якщо ви шукаєте спосіб зробити курячі стегенця надзвичайно соковитими та ніжними, то головним інгредієнтом вашого маринування повинен стати кефір. Цей кисломолочний продукт додасть м’ясу неперевершений смак та текстуру. Додайте до кефіру приправи, часник та гірчицю, а потім запікайте стегенця в духовці до отримання рум’яної скоринки.

Кефір – секрет соковитості та ніжності м’яса

Кефір – це не просто смачний напій, але й ідеальний інгредієнт для маринування курячих стегенець. Кисломолочний продукт має властивість розкладати волокна м’яса, що робить його ніжним та соковитим. Крім того, кефір додає особливий смак та аромат страві, який неможливо отримати за допомогою інших продуктів.

Секретна рецептура маринаду

Для приготування смачного маринаду для курячих стегенець ви можете скористатися наступними інгредієнтами:

  • 1 чашка кефіру
  • 1 столова ложка приправи
  • 2 зубчики часнику, розтерті
  • 1 столова ложка гірчиці

Замочіть курячі стегенця у цьому маринаді протягом 2-3 годин. Цей час дозволить м’ясу насититися смаком та стати ніжним. Потім ви можете запікати стегенця в духовці при температурі 180 градусів Цельсія протягом 40-45 хвилин, поки не утвориться рум’яна скоринка.

Цитата автора сайту

“Маринування курячих стегенець в кефірі – це простий спосіб зробити м’ясо надзвичайно соковитим та ніжним. Використовуйте цей рецепт, щоб порадувати себе та своїх близьких смачною стравою.”

Висновок

Маринування курячих стегенець в кефірі з приправами, часником та гірчицею – це ідеальний спосіб зробити м’ясо ніжним та соковитим. Використовуйте цей рецепт, щоб насолодитися смачною стравою разом з вашою родиною та друзями.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.