Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати тонкі дріжджові млинці: рецепт
Рецепти

Як приготувати тонкі дріжджові млинці: рецепт

Млинці на дріжджах: рецепт від Дмитра Дорошенка

Млинці на дріжджах можуть бути необов’язково товстими, все залежить від пропорцій. Проте, дріжджові млинці ідеально поєднуються з солоними та копченими начинками, такими як гриби, м’ясо, слабосолена риба, ікра або навіть ковбаса. Напередодні Масниці, відомий кулінарний блогер Дмитро Дорошенко поділився своїм секретом приготування таких млинців.

Час приготування: 90 хвилин.

Інгредієнти:
– 3 яйця
– 300 г пшеничного борошна
– 300 мл молока
– 300 мл води
– 100 мл рафінованої олії
– 15 г пресованих дріжджів
– 3-4 ст. л цукру
– 1 ч. л ванільного цукру
– 1 ч. л солі

Приготування покроково:
1. У велику миску вбиваємо яйця. Додаємо цукор, сіль та ванільний цукор. Добре перемішуємо за допомогою вінчика або міксера.
2. Свіжі дріжджі заливаємо теплою водою, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.
3. Воду з дріжджами додаємо до яєчно-цукрової суміші. Сюди ж відправляємо молоко. Перемішуємо і додаємо просіяне борошно. Замішуємо рідке тісто і залишаємо в теплі на 60 хвилин.
4. Олію виливаємо на сковороду і добре її розігріваємо. Гарячу олію акуратно вливаємо в тісто і швидко перемішуємо, щоб воно не згорнулося під впливом температури.
5. Випікаємо млинці на середньому вогні, щоб вони не підгорали і не прилипали до сковороди.

Смачного!

Більше рецептів шукайте на сайті Дмитра Дорошенка www.bene-gusto.com.

“Млинці на дріжджах необов’язково мають бути товстими. Все залежить від пропорцій.” – Дмитро Дорошенко

Загальний висновок:
Млинці на дріжджах – це смачна альтернатива класичним млинцям. Завдяки дріжджам, вони мають ніжну текстуру та особливий смак. Необмежені можливості по вибору начинки роблять цей рецепт універсальним і цікавим для експериментів у кулінарії. Спробуйте приготувати млинці на дріжджах за рецептом Дмитра Дорошенка і насолоджуйтеся смаком цього традиційного страви.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.