Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт ідеальних млинців від королівських кухарів
Рецепти

Рецепт ідеальних млинців від королівських кухарів

Млинці з горіховим маслом: рецепт від королівських кухарів

Млинці за цим рецептом виходять ніжними, тонкими й вологими. Королівські кухарі Її Величності поділилися своїм секретним рецептом млинців, який гарантує, що вони залишаться вологими. Цей секретний інгредієнт – домашнє горіхове масло. Крім того, кухарі розповіли про улюблені начинки для млинців королеви.

Складники:

  • 125 г борошна
  • 30 г цукру
  • дрібка солі
  • 2 середніх яйця (близько 100 г)
  • 1,5 яєчних жовтки (30 г)
  • 250 мл молока
  • 40 г масла

Приготування горіхового масла

Щоб приготувати горіхове масло, покладіть масло в каструлю й обережно готуйте, поки вся вода в маслі не википить, а тверді частинки молока не потраплять на дно сковорідки та не стануть золотистими. Воно буде трохи пухиритися, а коли заспокоїться й набуде горіхово-коричневого кольору, відкладіть його, щоб охололо. Це додасть млинцям прекрасний аромат і збереже їхню вологість.

Тісто для млинців

Поступово змішайте з яйцями сіль, борошно і цукор, щоб вийшло однорідне тісто. Поетапно додавайте молоко і, нарешті, горіхове масло.

Ідеї для начинок:

Класичні млинці з лимоном і цукром

Посипте млинці цукровою пудрою, згорніть і подавайте зі шматочками лимона.

Млинці з джемом і кремом

Розподіліть на охолоджених млинцях шар джему і збитих вершків, складіть на четвертинки і прикрасьте свіжими ягодами.

Шинка, цибуля-порей і сирні оладки

Додайте до тіста нарізану шинку, цибулю-порей і тертий сир Грюєр. Згорніть млинці у трубочки, полийте соусом і посипте тертим сиром. Випікайте до утворення бульбашок і золотистого кольору.

Висновок:

Млинці за цим рецептом стають ніжними, тонкими й вологими завдяки додаванню горіхового масла. Вони можуть бути приготовані з різними начинками, включаючи лимон і цукор, джем і крем, а також шинку, цибулю-порей і сир. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смачними млинцями з родини королеви.

Цитата автора сайту:

“Млинці з горіховим маслом – справжня розкіш для вашого смаку. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь ніжними та вологими млинцями, які створені за рецептом королівських кухарів.”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.