Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Причина повітряної тривоги на Вінниччині: оновлені дані
Повітряна Тривога Вінниця

Причина повітряної тривоги на Вінниччині: оновлені дані

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу пусків ракет Х-22. Повітряні Сили ЗС України повідомляють про це.

У повідомленні зазначається, що Ту-22м3 знаходиться в акваторії Чорного моря, що створює небезпеку для регіону. Сигнали повітряної тривоги були оголошені о 17:42 та о 17:55.

Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до сигналу відбою.

Загроза пусків ракет Х-22 на Вінниччині

Повітряні Сили ЗС України оголосили повітряну тривогу на Вінниччині через загрозу пусків ракет Х-22. Ту-22м3 знаходиться в акваторії Чорного моря, що створює небезпеку для регіону. Загроза була оголошена о 17:42 та о 17:55. Важливо дотримуватись сигналів тривоги та шукати укриття до сигналу відбою.

Висновок

Повітряна тривога на Вінниччині була оголошена через загрозу пусків ракет Х-22. Важливо дотримуватись сигналів тривоги та залишатись в безпечних місцях до сигналу відбою.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.