Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Прогноз фінансового гороскопу Таро на квітень: Левам сприятимуть інвестиції, а Скорпіонам очікується новий бізнес
Гороскоп

Прогноз фінансового гороскопу Таро на квітень: Левам сприятимуть інвестиції, а Скорпіонам очікується новий бізнес

У квітні 2024 року багатьом знакам Зодіаку принесе кар’єрні зміни та фінансові можливості, але деякі також можуть зіткнутися з проблемами. Згідно з фінансовим розкладом за картами Таро, ось які карти випали на цей місяць:

1. Овен – перевернутий Маг: У квітні у вас може з’явитися суперник або тупикова ситуація, через що ви можете втратити амбіції та бажання розвиватися. Кар’єрних звершень поки що не варто очікувати.

2. Телець – Вісімка пентаклів: Ви будете сповнені кар’єрних амбіцій і працюватимете над своїми досягненнями, що дозволить стати компетентним фахівцем.

3. Близнюки – перевернута Шістка жезлів: Ваш успіх може піти у Вас з-під носа і дістатись комусь іншому.

4. Рак – перевернута Верховна Жриця: У вас може початися смуга невдач, інтуїція може підводити. Не приймайте важливих рішень, є великий ризик помилитися.

5. Лев – Королева пентаклів: Ви розумно розпоряджатиметеся фінансами, покращите своє матеріальне становище і зможете собі дозволити розкіш.

6. Діва – перевернутий Місяць: Ваше фінансове становище буде нестабільним, можуть виникнути проблеми та спокуса отримати щось “на халяву” чужим коштом.

7. Терези – перевернутий Лицар пентаклів: Не варто розраховувати на зміни у плані фінансів, хоча працюєте, але не отримуєте заслуженої винагороди.

8. Скорпіон – Паж пентаклів: Квітень принесе ресурси для роботи, можливість займатися справою та укладати нові контакти.

9. Стрілець – перевернутий Туз пентаклів: Є ризик втратити багатство та матеріальне благополуччя. Краще утриматися від справ, пов’язаних з грошима та бізнесом.

10. Козоріг – перевернута Помірність: Ваша внутрішня рівновага вийшла з-під контролю, що може завадити плідній роботі в команді.

11. Водолій – Шістка кубків: Очікується добробут та стабільність, проблеми будуть розроблені, а вам буде спокійно.

12. Риби – перевернутий Повішений: Ризикнути може погіршити ваше становище. Стримайте емоційні пориви.

Згідно з автором сайту, “Телеграф”, це прогноз на квітень 2024 року за картами Таро.

Джерело: lite.telegraf.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.