Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Вийшов трейлер серіалу “Асока” всесвіту “Зоряних війн” і “Мандалорця”, прем’єра – в серпні – Еспресо
Кіно

Вийшов трейлер серіалу “Асока” всесвіту “Зоряних війн” і “Мандалорця”, прем’єра – в серпні – Еспресо

Трейлер можна переглянути на офіційному Youtube-каналі Star Wars.

Під час Star Wars Celebration 2023 Lucasfilm підтвердив, що прем’єра серіалу відбудеться в серпні 2023 року. Майбутній серіал розповість про Асоку Тано – джедайку-вигнаницю, яка колись була ученицею Енакіна Скайвокера. Її роль грає Розаріо Довсон, яка раніше вже з’являлася в образів Асоки в “Мандалорці”.

Творці серіалу тримають у таємниці подробиці сюжету, проте відомо, що події розгортатимуться після падіння Імперії. У ньому “колишня лицарка-джедайка Асока Тано розслідуватиме загрозу, що з’явилася у вразливій галактиці”, – зазначено в синопсисі.

У серіал повернеться й колишній учитель Асоки, Енакін Скайвокер, він же Дарт Вейдер, роль якого знову зіграє актор Гейден Крістенсен. Також одну з ролей зіграє українська акторка Іванна Сахно.

Source: espreso.tv

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.