Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Повітряні Сили надали деталі щодо тривоги та причини (оновлено)
Повітряна Тривога Вінниця

Повітряні Сили надали деталі щодо тривоги та причини (оновлено)

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетної небезпеки, повідомляють Повітряні Сили ЗС України.

Застосування авіаційних засобів ураження можливе

У повідомленні Повітряних Сил ЗС України зазначено, що спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному напрямку. Це створює загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

Оголошено відбій повітряної тривоги о 9:28

О 9:28 оголошено відбій повітряної тривоги, проте о 9:31 знову лунають звуки сирени. Зараз відомо, що ця тривога пов’язана із загрозою застосування балістичного озброєння.

Важливо дотримуватись сигналів повітряної тривоги

Повітряна тривога є серйозним сигналом загрози, тому важливо не ігнорувати її. У разі спрацювання сирени, необхідно негайно перебувати в укриттях до отримання сигналу відбою.

Висновок автора сайту

“Загроза ракетної небезпеки на Вінниччині вимагає пильності та дотримання всіх вказівок Повітряних Сил ЗС України. Будьте обережними та залишайтеся в безпечних місцях до повного відбою тривоги.”

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.