Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Чи потрібно змащувати паперову форму маслом перед випіканням паски?
Рецепти

Чи потрібно змащувати паперову форму маслом перед випіканням паски?

Як правильно готувати паску в паперових формах

Спочатку приготуйте тісто для паски за вашим улюбленим рецептом.

Розподіліть тісто по дну паперових форм так, щоб заповнити близько третини їх об’єму. Покрийте паску рушником і залиште в теплому місці, щоб тісто підійшло.

Коли тісто займе 2/3 об’єму паперової форми, його можна почати випікати.

Щоб паска рівномірно пропеклася і не тріскалася, перед початком випікання обприскуйте її теплою водою і поставте в духовку, нагріту до 60 градусів. Через 10 хвилин обприскуйте тісто ще раз і потім налаштуйте необхідну температуру. Щоб уникнути пригоряння паперових форм, температура в духовці не повинна перевищувати 180 градусів. Протягом всього часу випікання обприскуйте тісто ще раз.

Якщо на нижню полицю духовки поставити ємність з водою, можна одразу налаштувати необхідну температуру для випікання.

Чи потрібно змащувати паперові форми для пасок

Багатьох господинь цікавить, чи потрібно змащувати паперові форми для пасок. Експерти стверджують, що ні. Це не єдина перевага паперових форм. Не потрібно змащувати форми жиром, оскільки випічка не прилипає до якісного пергаменту.

Переваги паперових форм для випікання пасок

  • Вони виготовлені з натуральної рослинної сировини, тому екологічні.
  • Економлять час, оскільки не потребують змащування перед випіканням. Порахуйте, скільки часу ви витрачаєте на змащування залізних форм жиром. Деякі господині ще й вкладають пергамент у форми перед випічкою паски.
  • Не потребують миття і зусиль для відділення випічки від стінок форми.
  • Паски пропікаються швидше в таких формах.
  • Паперові форми не пропускають жир і не промокають, тому готові паски можна ставити на стіл, серветки або скатертини.
  • Пергамент, з якого зроблені паперові форми, забезпечує тривале збереження свіжості пасок.

Як виймати готові паски з паперових форм

Рекомендується робити це тільки після повного охолодження. Але багато господинь не видаляють папір з випічки, оскільки такі форми стали елементом декору паски. Перед споживанням можна видалити папір одразу або після розрізання.

Цитата автора сайту: “Пекти паску в паперових формах – це зручно, швидко і екологічно!”

Висновок

Готування паски в паперових формах має свої переваги. Вони екологічні, економлять час, легкі у використанні та дозволяють швидше пропікати паску. Крім того, паперові форми не пропускають жир і забезпечують тривале збереження свіжості пасок. Виймати готові паски з таких форм рекомендується після повного охолодження. Готування паски в паперових формах – це зручно, швидко і екологічно!”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.