Як смачно запекти м’ясо в духовці в рукаві
Ділимося рецептом, як приготувати смачне запечене м’ясо до Великодня. Ми пропонуємо вам спосіб запікання м’яса в духовці, використовуючи рукав. За цим рецептом м’ясо виходить неймовірно смачним і ароматним з ніжною текстурою. Ця страва стане ідеальним доповненням до вашого великоднього меню.
Інгредієнти для приготування домашньої печені:
- М’ясо – 1 кг
- Сіль – 15 г
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – половина середнього розміру
- Часник – 4 зубчики
- Олія – 1 ст. л.
Як запекти м’ясо в рукаві
- М’ясо (корейку, шию, лопатку) помийте та обсушіть паперовими рушниками. Добре натріть сіллю, перцем, перекладіть у посуд. Накрийте харчовою плівкою і залиште маринуватися в холодному місці протягом 6 або більше годин.
- Цибулю та моркву почистьте, наріжте на 4 частини, зубчики часнику – на декілька частин.
- М’ясо змастіть олією та викладіть в рукав для запікання. Додайте в рукав шматочки нарізаних овочів і міцно зав’яжіть кінці рукава.
- Розігрійте духовку до 180°C і запікайте м’ясо протягом 1 години 45 хвилин.
Дістаньте готове м’ясо з рукава, наріжте шматочками та полийте підливою, яка утворилася під час запікання.
Заключні слова
Запекти м’ясо в духовці в рукаві – це простий і смачний спосіб приготування страви до Великодня. Використовуйте цей рецепт і насолоджуйтесь неймовірним смаком і ароматом вашого запеченого м’яса. “Ця страва буде ідеальним доповненням до вашого святкового столу”, – каже автор сайту.
Джерело: tsn.ua