Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Троє зрадників, які обстрілювали українських військових, засуджені до 15 років в’язниці в Україні.
Рецепти

Троє зрадників, які обстрілювали українських військових, засуджені до 15 років в’язниці в Україні.

Українські силовики засудили трьох зрадників, які обстрілювали українських захисників під час боїв під Бахмутом і Мар’їнкою.

Українська Служба безпеки повідомила, що серед засуджених є двоє снайперів і командир штурмової групи російських окупаційних угруповань. Вони були взяті у полон Збройними силами України під час запеклих боїв.

Один з засуджених є мешканцем тимчасово окупованого Донецька. Він добровільно приєднався до російських військ під час вторгнення. Він брав участь у спробах захоплення “Азовсталі” і потім був перекинутий на Луганщину, де обстрілював позиції ЗСУ в районах Пісків та Красногорівки. Інший зловмисник був снайпером, який веде прицільний вогонь по українських захисниках Сєвєродонецька. Третій засуджений спочатку був санітаром, але потім став командиром штурмового відділення і був перекинутий під Білогорівку на Краматорському напрямку.

Суд визнав усіх трьох зловмисників винними за державну зраду та колабораційну діяльність. Засуджені отримали покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі.

Ця новина свідчить про успішну роботу українських силових структур у боротьбі з російською агресією. Вона також показує, що зрадники не залишаться безкарними і отримають заслужене покарання.

Заголовок: Українські силовики засудили трьох зрадників, які обстрілювали українських захисників під час боїв під Бахмутом і Мар’їнкою

Цитата автора: “Ця новина свідчить про успішну роботу українських силових структур у боротьбі з російською агресією.”

Висновок автора: Українські силовики продовжують успішно боротися з російською агресією, засуджуючи зрадників і накладаючи на них відповідне покарання.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.