Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

У Вінниці вночі сталася аварія зі збиттям “шахедів”
Повітряна Тривога Вінниця

У Вінниці вночі сталася аварія зі збиттям “шахедів”

Тривала повітряна тривога на Вінниччині через ворожу атаку

У ніч з 27 на 28 квітня на Вінниччині тривала повітряна тривога через атаку, яка тривала з 01:53 до 03:42 години.

Ворожий ворог знову здійснив атаку, використовуючи 4 ударних безпілотники типу “Shahed-131/136” з Криму, зенітну керовану ракету С-300 з Бєлгородської області, а також 5 безпілотників невідомого типу з окупованої Херсонщини.

За інформацією від Командування Повітряних Сил ЗСУ, завдяки діям зенітних ракетних підрозділів та мобільних вогневих груп Повітряних Сил, усі чотири “шахеди” були знищені на території Київщини, Вінниччини, Хмельниччини та Кіровоградщини.

Один безпілотник невстановленого типу був збитий військовими з Миколаївщини за допомогою Мобільної Вогневої Групи Сил оборони України.

Висновок автора сайту:

Ця атака є ще одним прикладом ворожої агресії, з якою Україна стикається. Завдяки ефективним заходам Повітряних Сил та співпраці з іншими військовими підрозділами, вдалося відбити цю атаку та захистити територію країни. Продовжуючи підтримувати високий рівень готовності та спроможностей, Україна зможе протистояти будь-яким загрозам своїй безпеці.

Джерело: Press Point

Джерело: presspoint.in.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.