Домашні пундики: найсмачніші ласощі з дитинства
Пундики – це улюблені ласощі з дитинства. Вони виходять пишними, хрусткими зовні та м’якими всередині. Зараз у магазинах продаються готові пундики, але їхній смак не зрівняється з домашніми. Тісто виходить не надто солодке, тому виріб щедро посипте цукровою пудрою.
Рецепт домашніх пундиків
Для приготування домашніх пундиків вам знадобиться:
- 300 г борошна
- 100 г цукру
- 150 г вершкового масла
- 2 яйця
- 1 ч.л. розпушувача
- 1 ч.л. ванільного цукру
- Цукрова пудра для посипання
Інструкція:
- У миску просійте борошно та розпушувач.
- Додайте цукор, ванільний цукор та вершкове масло. Замісіть тісто.
- Додайте яйця та продовжуйте заміс.
- Отримане тісто закрийте плівкою та залиште на 30 хвилин.
- Розкатайте тісто на пласт товщиною близько 1 см.
- Виріжте пундики за допомогою форми або склянки.
- Розігрійте пательню з олією та обсмажте пундики з обох сторін до золотистого кольору.
- Посипте готові пундики цукровою пудрою.
Цитата автора сайту: “Домашні пундики – найсмачніші ласощі, які здатні перенести вас у світ незабутнього дитинства.”
Висновок
Домашні пундики – це смачна та ностальгічна страва, яка завжди приносить радість. Завдяки простому рецепту, ви зможете насолодитися цими пишними та хрусткими ласощами в будь-який час. Не забудьте посипати готові пундики цукровою пудрою, щоб додати їм солодкості. Спробуйте приготувати домашні пундики і відчуйте смак дитинства знову!”
Джерело: tsn.ua