Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині: рекомендується мешканцям пройти в укриття
Повітряна Тривога Вінниця

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині: рекомендується мешканцям пройти в укриття

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну загрозу

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через можливу ракетну загрозу, повідомляють Повітряні Сили ЗС України. За даними офіційного повідомлення, існує загроза застосування балістичного озброєння з північно-східного напрямку.

О 15:14 оголошено відбій повітряної тривоги на Вінниччині. Важливо дотримуватись інструкцій та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. У разі отримання сигналу відбою, необхідно залишатись в укриттях до закінчення загрози.

Цитата автора сайту:

“Увага! Загроза застосування балістичного озброєння з північно-східного напрямку”, – повідомляють Повітряні Сили ЗС України.

Висновок автора сайту:

Загроза ракетної атаки на Вінниччину призвела до оголошення повітряної тривоги. Важливо бути пильним та дотримуватись інструкцій, щоб забезпечити безпеку себе та оточуючих.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.