Цей бутерброд з неймовірним поєднанням смаків – куснувши шматочок хрусткого хліба з томатом, ви відчуєте справжню насолоду.
Yarin Shachagi, яким він поділився на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Для свіжого песто
- 2 склянки свіжого листя базиліка
- 1-2 столові ложки підсмажених кедрових горіхів
- 1/2 склянки тертого пармезану
- 2-3 зубки часнику
- 1/4 чайної ложки солі
- 3 столові ложки оливкової олії
- 2 столові ложки води (за бажанням для більш легкої текстури)
Для конфі з томатів “Чері”
- 3 зубки часнику (очищені)
- 3 столові ложки оливкової олії
- 1/2 склянки чері
- 1 гілочка розмарину (за бажанням)
- 1 чайна ложка солі
- 1 чайна ложка чорного меленого перцю
Додаткові інгредієнти
- 1 багета, злегка підсмаженого;
- 1 кулька сиру бурата;
- 3 столові ложки свіжої руколи;
- 1 чайна ложка олії чилі (за бажанням);
- 2 чайні ложки бальзамічної глазурі
Інструкції:
1. Приготуйте конфі з чері
- Розігрійте духовку до 168°C.
- У спеціальному посуді змішайте зубки часнику, чері, розмарин, оливкову олію, сіль і перець.
- Випікайте 30-40 хвилин, поки помідори не стануть м’якими.
2. Приготуйте песто
- У кухонному комбайні змішайте базилік, кедрові горіхи, сир пармезан, часник і сіль.
- Поступово додайте оливкову олію. Долийте води, якщо потрібно, для більш легкої текстури.
3. Зіберіть сендвіч
- Намажте песто на нижню половину підсмаженого багета.
- Покладіть свіжу руколу, потім наріжте та рівномірно розподіліть бурату.
- Збризніть олією чилі, сверху покладіть конфі з чері та завершіть крапелькою бальзамічної глазурі.
- Накрийте верхньою половиною багета.
Сендвіч готовий до подачі на стіл, насолоджуйтесь смакотою!
Такий бутерброд точно не залишить нікого байдужим, головне – не робити багато, бо просто неможливо зупинитися.
Цитата автора сайту:
“Цей бутерброд з неймовірним поєднанням смаків – справжня насолода для смакових рецепторів!”
Висновок автора сайту:
Цей бутерброд з бурато, песто, руколою та конфі з чері – справжній шедевр кулінарного мистецтва. Він має неповторний смак і аромат, які не залишать байдужими жодного гурмана. Спробуйте його самі і насолоджуйтесь кожним куслом!”
Читайте також:
Джерело: tsn.ua