Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

За добу відбулось на пів сотні менше бойових зіткнень, ніж тиждень тому: карта бойових дій
Карта Бойових Дій

За добу відбулось на пів сотні менше бойових зіткнень, ніж тиждень тому: карта бойових дій

Про це повідомив речник Генштабу Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, інформує 24 Канал.

Дивіться також Ще 1380 окупантів і 230 одиниць техніки: втрати ворога на 21 травня

За уточненими даними, ворог учора завдав 6 ракетних ударів, провів 52 авіаудари із застосуванням 62 КАБів, понад 970 ударів дронами-камікадзе, понад 4000 обстрілів. Є загиблі та поранені цивільні.

Авіаудари росіяни здійнили у районі населених пунктів Липці, Вовчанськ, Гранів, Жовтневе, Іванівка, Бугаївка, Семенівка і Сосновий Бір Харківської області, Новолюбівка, Іванодар’ївка, Роздолівка, Терни, Часів Яр, Нью-Йорк, Дружба, Олександропіль, Калинове, Новоолександрівка, Желанне, Північне, Старомайорське, Воздвиженка, Уманське, Карлівка, Водяне, Єлизаветівка, Іллінка та Макарівка Донецької області, Миргород Полтавської області, Новодарівка Запорізької області.

Ситуація на усіх напрямках

Що відбувалося на фронті: дивіться відео

Протистояння на сході України триває, і ситуація залишається напруженою. За уточненими даними, противник учора завдав багато ракетних й авіаційних ударів, а також використовував дрони-камікадзе й артилерію. На карті зазначено багато населених пунктів на Харківській, Луганській, Донецькій, Полтавській і Запорізькій областях, де противник здійснював атаки, зокрема у районі Липця, Вовчанська, Гранів, Жовтневого, Іванівки, Бугаївки, Семенівки й Соснового Бою Харківської області, Новолюбівки, Іванодарівки, Роздолівки, Терен, Часівого Яру, Нью-Йорку, Дружби, Олександрополя, Калинового, Новоолександрівки, Желанного, Північного, Старомайорського, Воздвиженки, Уманки, Карлівки, Водяного, Єлизаветівки, Іллінки й Макарівки Донецької області, Миргороду Полтавської області і Новодарівки Запорізької області.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні й штурмові дії, здійснивши п’ять боїв у районі Вовчанська й Стариці. На Куп’янському напрямку загарбники намагалися прорвати оборону у Синьківці, Іванівці, Берестовому, Новоєгорівці й Стельмахівці Луганської області, але сили оборони відбили їх усі атаки. На Лиманському напрямку противник не здійснював атак, а на Сіверському напрямку сили оборони відбили п’ять атак у районі Білогорівки Луганської області й Роздолівки та Виїмки Донецької області.

На Краматорському напрямку окупанти також намагалися прорвати оборону багато разів, але вони не змогли здобути успіху в районі Калинівки, Часівого Яру, Нового, Іванівського, Кліщіївки й Андріївки.

На Покровському напрямку противник здійснив 37 атак, але сили оборони відбили їх усі у районі Сєверного, Уманського, Нетайлового, Яснобродівки, Новоселівки Першої, Соколу й Новолександрівки Донецької області. На Курахівському напрямку також відбувалися зіткнення у районі Парасковіївки, Красногорівки, Водяного й Новомихайлівки. Загарбники здійснили 14 атак, але успешного прориву досягнути не змогли.

На Времівському напрямку противник був безуспішним і не зміг прорвати оборону в районі Старомайорського. На Придніпровському напрямку ворог також не відмовляється від наміру витіснити сили оборони, здійснивши 4 атаки. У зоні Донбасу на Волинському і Поліському напрямках формування ударних угруповань не спостерігалося.

На кордоні з Чернігівською і Сумською областями росіяни продовжують зберігати присутність, вести розвідувальну діяльність і здійснювати обстріли. Також відбувається нарощування вибухово-мінних загороджень.

Стрілянина, підриви, обстріли – все це становить небезпеку для місцевого населення. На жаль, ця війна вже забрала безліч життів і скоїла невимовну шкоду інфраструктурі та майну. Невпевненість щодо майбутнього лишає багато питань без відповідей.

Освітлюючи такі дані, ми повинні зазначити, що російська агресія продовжує загрожувати безпеці і стабільності не тільки на Сході України, але й у всьому регіоні. Цілком імовірно, що дії Росії можуть мати геополітичні наслідки, які впливатимуть на ситуацію в цілому. Весь світ слід уважно спостерігати за розвитком ситуації на Сході України і вживати заходи для зупинки цього конфлікту та досягнення мирного врегулювання.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.