Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Простий та корисний рецепт рубаних котлет з броколі
Рецепти

Простий та корисний рецепт рубаних котлет з броколі

Рецепт рубаних котлет з броколі

Рубані котлети з броколі — це чудовий вибір для смачного обіду або вечері. Таку страву легко приготувати без кулінарного досвіду.

Котлети готуються з курячого філе з додаванням броколі, яйця, борошна, часнику та спецій. Завдяки капусті страва виходить ніжною та соковитою.

Інгредієнти

куряче філе
500 г
капуста броколі
250 г
яйце
1 шт.
борошно
2 ст. л.
часник
3 зубчики
паприка мелена солодка
1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
  1. Куряче філе вимийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте невеликими кубиками.
  2. Часник очистіть та видавіть через прес.
  3. Броколі розберіть на суцвіття та наріжте на невеликі шматочки. Викладіть все у миску. Додайте яйце, часник, паприку, борошно, перець та сіль. Перемішайте.
  4. На розігріту сковороду з олією викладайте ложкою котлети і обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистого кольору.

Поради:

  • На гарнір можна подати картоплю, улюблену кашу або тушковані овочі.

Рубані котлети з броколі – смачний і простий рецепт

Рубані котлети з броколі – це прекрасний варіант для смачного обіду або вечері. Ця страва легко готується навіть без кулінарного досвіду. Куряче філе змішується з броколі, яйцем, борошном, часником та спеціями. Благодаря капусті котлети виходять ніжними та соковитими. На розігріту сковороду з олією викладайте ложкою котлети і обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистого кольору. Подаємо з картоплею, улюбленою кашею або тушкованими овочами.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.