Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт: Приготування стейків з капусти з курячим філе в духовці
Рецепти

Рецепт: Приготування стейків з капусти з курячим філе в духовці

Як приготувати стейк із молодої капусти з курячим філе

Якщо ви хочете спробувати щось нове та незвичайне, приготуйте стейк із молодої капусти з курячим філе. Це – ідеальний вибір для обіду чи вечері у родинному колі.

Інгредієнти

  • капуста білокачанна молода – 1 шт.
  • куряче філе – 400 г
  • сир твердий – 100 г
  • оливкова олія – 2 ст. л.
  • сметана – 1 ст. л.
  • паприка мелена солодка – 1 ч. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль

Приготування

  1. Капусту помийте, обсушіть. Наріжте на стейки завтовшки близько одного сантиметра.
  2. Куряче філе вимийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте на дрібні шматочки. Викладіть у миску. Додайте сметану, паприку, перець та сіль. Перемішайте.
  3. Твердий сир натріть на тертці.
  4. На деко, вистелене пергаментом, викладіть капустяні стейки. Посоліть, поперчіть, змастіть оливковою олією і викладіть на них м’ясо, розподілити рівним шаром.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин. Потім посипте сиром і відправте знову в духовку на 15 хвилин.

Поради:

  • Замість курячого філе можна використовувати будь-який фарш.

Висновок автора сайту:

Стейк із молодої капусти з курячим філе – це смачна та незвичайна страва, яка стане ідеальним вибором для обіду чи вечері у родинному колі. Приготування цього стейку дуже просте, а результат – ніжні та соковиті стейки, які точно сподобаються вашим близьким. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.