Курячі стегенця в апельсиновому соусі з розмарином: простий рецепт з вишуканим смаком
Курячі стегенця в апельсиновому соусі з розмарином – це страва, яка привертає увагу своїм виглядом і надзвичайним смаком. Але не думайте, що готувати її складно. Навпаки, цей рецепт настільки простий, що навіть початківець зможе його освоїти.
Інгредієнти
- 6 шт. курячих стеген
- 2 шт. великих апельсинів
- 4 гілочки розмарину
- 2 столові ложки соєвого соусу
- 3 зубчики часнику
- 1 столова ложка цукру
- сіль і чорний перець за смаком
Процес приготування:
- Помийте та підсушіть всі продукти за потреби.
- Приготуйте маринад для м’яса: вичавіть сік з 1,5 апельсина, додайте соєвий соус, подрібнений часник, сіль, перець та цукор. Ретельно змішайте.
- В жароміцну форму викладіть курячі стегна одним шаром, а потім залийте їх маринадом. Покладіть гілочки розмарину та порізану половину апельсина сверху.
- Накрийте форму фольгою і поставте до холодильника на 1 годину.
- Розігрійте духовку до 200 градусів, поставте форму всередину і запікайте 30 хвилин. Потім зніміть фольгу і продовжуйте запікання ще 25 хвилин. Час від часу поливайте стегна соусом з форми.
Курячі стегенця в апельсиновому соусі з розмарином найкраще подавати гарячими. Смачного!
Заключні слова автора
Цей простий рецепт курячих стеген в апельсиновому соусі з розмарином дозволить вам насолодитися вишуканим смаком страви, не затрачаючи багато часу на готування. Спробуйте його самі і порадуйте своїх близьких цим чудовим блюдом.
Джерело: tsn.ua