Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати ситне рагу з кабачків за 50 гривень
Рецепти

Як приготувати ситне рагу з кабачків за 50 гривень

Рецепт ідеального кабачкового рагу

Це рагу — ідеальне поєднання простих інгредієнтів, які порівняно недорого коштують. Приготуйте на вечерю справжній кулінарний шедевр.

Щоб підкреслити нейтральний і дещо пісний смак кабачків в цьому рецепті використовується щавель, що дає “кислинку”. Так у вас виходить ідеально збалансована і ситна страва, що підійде для літнього вечора.

Інгредієнти

  • молоді кабачки – 600-700 г
  • помідори середнього розміру – 2-3 шт
  • щавель – 100 г
  • солодкий перець – 200 г
  • зелена цибуля – 4-5 шт
  • часник – 2 зубчики
  • цукор – 1 ч. ложка
  • борошно – 4 ст. ложки без гірки
  • сіль та перець – за смаком
  • соняшникова олія – для смаження

Спосіб приготування рагу з кабачків і щавлю:

  1. Всі продукти добре промийте і просушіть. Кабачки краще брати молоді, але якщо є насіння, то його потрібно видалити. Видаліть насіння і перегородки у перців.
  2. Щавель нашаткуйте ножем, подрібніть цибулю. Зверху на помідорах зробіть надріх хрест-навхрест, а потім облийте окропом. Так шкірка зніметься набагато швидше. Поріжте помідори на дрібні кубики.
  3. Поріжте перець на дрібні кубики. А кабачки кружечками товщиною до 4 мм.
  4. Розігрійте олію у глибокій сковороді, обсмажте цибулю з перцем — 5 хвилин, помішуючи.
  5. Тепер можна додати помідори, щавель, сіль, перець і цукор. Сковорідку потрібно накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімального і тушкувати 25 хвилин.
  6. За цей час кабачки запаніруйте у борошні, обсмажте на іншій сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
  7. Посоліть і викладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав у себе зайву олію. Перекладіть у ємність з овочами.
  8. Все перемішайте, вичавіть через прес часник, протоміть під кришкою ще 4-5 хвилин.

Смачного!

Висновок автора сайту:

Це простий і доступний рецепт для приготування ситного та смачного кабачкового рагу. Ідеально підходить для літнього вечора. Спробуйте цей кулінарний шедевр і насолоджуйтесь його неперевершеним смаком!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.