Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт приготування пікантної закуски з помідорів
Рецепти

Рецепт приготування пікантної закуски з помідорів

Смачна закуска зі свіжих помідорів

Щоб отримати пікантну, смачну закуску, вибирайте соковиті та стиглі помідори. Вона, напевно, вам дуже сподобається і стане прекрасним доповненням до м’ясних та рибних страв.

Готувати цю закуску зовсім нескладно: наріжте помідори, цибулю, часник, базилік, залийте заправкою з лимонного соку, оливкової олії, меду, спецій і відправте в холодильник на 12 годин або на ніч.

Інгредієнти

помідори
1 кг
цибуля ріпчаста
4 шт.
часник
5 зубчиків
базилік свіжий
3 гілочки
паприка мелена гостра
1 ч. л.
мед
2 ст. л.
лимонний сік
4 ст. л.
оливкова олія
7 ст. л.
сіль
1 ч. л.
  1. Змішайте паприку, мед, лимонний сік, оливкову олію та сіль. Перемішайте.
  2. Помідори помийте, видаліть плодоніжку та наріжте середніми кільцями.
  3. Цибулю та часник очистіть. Цибулю наріжте півкільцями, а часник дрібно подрібніть.
  4. У скляний контейнер викладіть шарами, чергуючи, помідори, цибулю, часник, пересипаючи дрібно нарізаним базиліком. Маринад вилийте поверх овочів. Накрийте кришкою і трохи струсіть контейнер, щоб маринад добре розподілився. Відправте в холодильник на 12 годин.

Поради:

  • Приправи додайте на свій смак.

Стаття про закуску

Ця закуска зі свіжих помідорів – прекрасне доповнення до м’ясних та рибних страв. Вона готується дуже просто і займе всього кілька хвилин вашого часу. Соковиті та стиглі помідори нададуть цій закусці неповторний смак. Залийте їх заправкою з лимонного соку, оливкової олії, меду, спецій і залиште в холодильнику на 12 годин або на ніч, щоб всі смаки добре розподілилися. Ви будете приємно здивовані результатом!

Висновок

Ця закуска зі свіжих помідорів – ідеальний варіант для тих, хто любить смачні та пікантні страви. Вона легко готується і має неповторний смак. Спробуйте приготувати цю закуску і ви не пошкодуєте!

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.