Смачний та солодкий десерт без борошна
Фудблогерка Julia Tenkaieva поділилась зі своїми підписниками рецептом ніжного Львівського сирника, який може стати гідною заміною святкового торта. Цей десерт є смачним і простим у приготуванні.
Інгредієнти:
– Сир 9% – 750 г
– Цукор – 160 г
– Яйця – 3 шт.
– Кукурудзяний крохмаль – 25 г
– Ванільний цукор
– Підсмажений фундук – 100 г
– Вишні консервовані – 100 г
– Вершкове масло – 100 г
Приготування:
1. Змішати сир, цукор, яйця, вершкове масло, кукурудзяний крохмаль та ванільний цукор у блендері й все гарно перебити.
2. Додати горіхи та вишню, ретельно все перемішати.
3. Вилити у форму для випікання, попередньо застелену пергаментом.
4. Поставити у розігріту до 180°C духовку на 50-55 хвилин.
5. Після виймання з духовки поставити на 3 години у холодильник до повної стабілізації десерту.
6. За бажанням можна полити зверху глазур’ю, змішавши шоколад і вершки.
Цей сирник ідеально підходить для подачі з кавою або чаєм.
“Цей смачний та ніжний Львівський сирник – ідеальна альтернатива святковому торту. Він легко приготовлюється і точно сподобається вашій родині”, – каже Julia Tenkaieva.
Висновок:
Сирник без борошна – це прекрасний варіант для тих, хто не їсть борошно, але хоче солодкого десерту. Цей рецепт є простим у приготуванні і гарантовано здивує вашу родину. Спробуйте приготувати цей смачний сирник і насолоджуйтесь його ніжним смаком!
Джерело: tsn.ua