Як приготувати смачний кетчуп без шкідливих добавок
На сторінці Levi Jensen вийшло нове відео, як приготувати домашній кетчуп без рафінованого цукру, харчових барвників, консервантів та інших добавок. Цей рецепт дозволить вам насолоджуватися смачним кетчупом навіть на дієті. Інгредієнти для цього рецепту дуже прості і його можна приготувати всього за 10 хвилин.
Інгредієнти:
– 1 склянка натуральної томатної пасти
– 1 чайна ложка меленого часнику
– 1 чайна ложка меленої цибулі
– 1 чайна ложка солі
– 3 столові ложки білого оцту
– 2 столові ложки кленового сиропу
– 3/4 склянки води
Приготування:
1. З’єднайте всі інгредієнти та добре перемішайте.
2. Варіть на середньому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.
Поради:
– Зберігайте кетчуп в холодильнику в герметичному контейнері.
Деякі страви просто неможливо уявити без кетчупу, але раніше люди переймалися його канцерогенністю. Тепер ви можете забути про це і насолоджуватися улюбленою стравою з кетчупом власного приготування, який не поступається магазинному.
“Кетчуп власного приготування – смачна та здорова альтернатива магазинному” – цитата автора сайту.
Висновок: Приготування домашнього кетчупу без шкідливих добавок – швидкий і простий процес, який дозволяє насолоджуватися смачним соусом без зайвих хімічних речовин. Спробуйте цей рецепт і переконайтеся самі!
Джерело: tsn.ua