Як приготувати смажену спаржеву квасолю з яйцем
Щоб смажена спаржева квасоля з яйцем вийшла смачною, обов’язково використовуйте молоді стручки.
Для приготування квасолі потрібно відварити і нарізати її. Потім залити збитими яйцями та обсмажити. За лічені хвилини вийде не тільки смачна, а й корисна страва.
Інгредієнти
- Квасолю вимийте, відріжте кінчики з обох боків та наріжте на невеликі шматочки.
- У каструлі закип’ятіть воду, додайте сіль. Відваріть квасолю в окропі протягом 5 хвилин.
- Відкиньте її на друшляк, обдайте холодною водою і дайте кілька хвилин їй обсохнути.
- Яйця з’єднайте з паприкою, чорним перцем, сіллю і збийте віночком.
- Розігрійте на сковороді вершкове масло. Обсмажте в ньому квасолю протягом трьох хвилин і залийте яйцями. Накрийте кришкою та смажте на слабкому вогні протягом п’яти хвилин.
- Посипте зверху дрібно нарубаною зеленню.
Поради:
- Коли заллєте квасолю яйцями, не перемішуйте.
Висновок
Смажена спаржева квасоля з яйцем – смачна та корисна страва, яку можна приготувати за лічені хвилини. Вона ідеально підходить для людей, які шукають простий і ситний рецепт. Спробуйте це блюдо і насолоджуйтесь його неповторним смаком!
Цитата автора:
“Смажена спаржева квасоля з яйцем – простий і смачний спосіб приготування цього овоча. Вона стане чудовим доповненням до вашого столу і порадує вас своїм неповторним смаком.” – автор сайту
Джерело: tsn.ua