Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Вінницька область постраждала від повітряної атаки РФ, що супроводжувалася вибухами.
Повітряна Тривога Вінниця

Вінницька область постраждала від повітряної атаки РФ, що супроводжувалася вибухами.

Російська атака: вибухи та тривога в Україні

У регіоні Вінницької області України близько четвертої години пролунав вибух. Зазначається, що місцеві пабліки повідомляли про роботу сил та засобів протиповітряної оборони на тлі ворожої атаки. Командування Повітряних сил ЗСУ також повідомило про фіксацію руху крилатих ракет противника у бік Вінницької області. Наразі представники влади Вінницької області не надають деталей щодо причини вибуху.

Раніше, 21 червня, російські окупанти запустили кілька груп дронів-камікадзе типу “Шахед” на територію України. Також було зафіксовано зліт літака МіГ-31К, який може нести гіперзвукові ракети “Кинжал”, та зліт 4 бортів стратегічних бомбардувальників ТУ-95МС з авіабази “Оленья” в Росії.

У ніч на 22 червня в Україні оголошена масштабна повітряна тривога через запуск російськими окупантами крилатих ракет. Також спостерігається присутність дронів-камікадзе в повітряному просторі країни у різних областях.

Заголовок: Російська комбінована повітряна атака

Цитата автора сайту: “Напад російських сил на Україну продовжує набирати обертів, звучать тривоги та вибухи. Ситуація залишається напруженою, і влада Вінницької області поки не надає деталей щодо останнього вибуху. Україна мусить бути насторожі та готова до будь-якого розвитку подій.”

Джерело: rbc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.