Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Вінниця: Вибухи пролунали під час повітряної тривоги
Повітряна Тривога Вінниця

Вінниця: Вибухи пролунали під час повітряної тривоги

У Вінниці під час повітряної тривоги пролунав вибух

У ніч проти 1 червня у Вінниці під час повітряної тривоги сталося вибухове подія. Про це о 02:17 повідомили кореспонденти Суспільного.

Карта повітряних тривог

Станом на зараз, на карті повітряних тривог видно:

Попередження Повітряних сил ЗСУ

Повітряні сили ЗСУ напередодні попереджали про можливе наявність безпілотних літальних апаратів (БпЛА) в південній та східній частині Вінницької області з курсом західний/північно-західний.

Повітряна тривога в Київській області

Нагадаємо, що у ніч проти 1 червня у Київській області тривала повітряна тривога протягом однієї години і 26 хвилин. За даними моніторингових пабліків, ця тривога була пов’язана з ракетною небезпекою через наявність БпЛА. Київська ОВА повідомила, що в області були активовані системи протиповітряної оборони (ППО).

Висновок автора сайту

Ця подія свідчить про загострення ситуації з безпекою в повітряному просторі України. Наявність безпілотних літальних апаратів становить серйозну загрозу, яку потрібно враховувати та бути готовими до відповідних заходів захисту. Ми закликаємо всіх громадян бути пильними та спостерігати за подіями, пов’язаними з повітряною безпекою.

Джерело: ukr.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.