Як приготувати ідеальні фаршировані кабачки
Для приготування ідеальних фаршированих кабачків обов’язково використовуйте молоді овочі. Це апетитна та ефектна страва, яку зазвичай включають до святкового меню як гарячу закуску.
Щоб приготувати ідеальні фаршировані кабачки, слід дотримуватись наступних кроків:
- Наріжте кабачки на кільця товщиною 1,5-2 сантиметри. Виріжте середину кабачка, дрібно наріжте її та змішайте з фаршем. Посоліть, поперчіть і перемішайте.
- Наріжте помідори на кільця.
- Тертий твердий сир.
- На покритий пергаментом деко розмістіть кабачкові кільця і наповніть їх фаршем. Змастіть сметаною і покладіть зверху кільця помідорів.
- Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин. Потім посипте твердим сиром і продовжуйте пекти ще 10 хвилин.
Порада: Фарш можна використовувати будь-який.
Заключні слова
Фаршировані кабачки – це чудова страва для святкового меню. Вони апетитні, ефектні і смачні. Спробуйте приготувати цю страву з молодими овочами і насолоджуйтесь її смаком разом з вашою родиною та гостями.
Цитата автора:
“Фаршировані кабачки – ідеальна гаряча закуска для святкового столу.”
Джерело: tsn.ua