Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Скільки не приготуй аджики по-українськи з кабачків і помідорів, завжди мало
Рецепти

Скільки не приготуй аджики по-українськи з кабачків і помідорів, завжди мало

Рецепт смачної аджики з кабачків і томатів

Аджика з кабачків і томатів – це смачна заготовка, яка зникає зі столу дуже швидко. Ми пропонуємо вам рецепт цієї чудової страви.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 3 кг
  • Морква – 500 г
  • Перець солодкий – 500 г
  • Часник – 5 головок
  • Помідор – 1,5 кг
  • Сіль – 2,5 ст. л.
  • Цукор – 100 г
  • Перець чилі молотий – 2 ст. л.
  • Олія рафінована – 200 г
  • Оцет (9%) – 100 мл

Приготування:

  • Промийте всі овочі і пропустіть через м’ясорубку (крім часнику). Не рекомендується використовувати блендер – ви отримаєте кашу, а не шматочки.
  • Додайте сіль, цукор, перець, олію і варіть протягом 35-40 хвилин.
  • Додайте роздавлений часник і варіть ще 5 хвилин.
  • Додайте оцет, варіть ще кілька хвилин і розкладіть по банках. Закрийте кришками і залиште під ковдрою до повного охолодження.

Якщо ви любите гостру аджику, можете додати ще одну головку часнику і більше перцю чилі.

Аджику можна споживати через 2 тижні, але справжній смак ви отримаєте через місяць.

Заключні слова

Аджика з кабачків і томатів – це чудова заготовка, яка додасть смаку вашим стравам. Спробуйте приготувати її за нашим рецептом і насолоджуйтесь смачними стравами протягом усього року.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.