Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт приготування компоту “Мохіто” з аґрусу від фудблогерки
Рецепти

Рецепт приготування компоту “Мохіто” з аґрусу від фудблогерки

Незвичайний рецепт класичного “Мохіто” для зими

Пропонуємо незвичний рецепт класичного “Мохіто”, який можна закрутити в банки та смакувати не тільки влітку, але й взимку.

Фудблогерка Інна Ключник показала, як приготувати цікавий компот з аґрусу, який смаком дуже нагадує улюблений літній коктейль “Мохіто”. Рецепт розрахований на трилітрову банку.

Інгредієнти

Аґрус
1 склянка з верхом
Цукор
1 склянка
Лимон
3 шматочки
М’ята
1 гілочка
Лимонна кислота
1/6 ч.л

Приготування:

  • Гарненько вимити аґрус;
  • Засипати аґрус у банку, додати лимон, м’яту та на кінчику чайної ложки лимонної кислоти. Наостанок засипати все цукром;
  • Залити все окропом і закрутити банку.

Поради:

Кісточки з лимона краще дістати, щоб ваш “Мохіто” не гірчив.

“Мохіто” з аґрусу – незвичайний та смачний напій, який має сподобатися всій вашій родині, а друзі однозначно зажадають його рецепт.

Цитата автора сайту: “Спробуйте незвичайний рецепт класичного “Мохіто” з аґрусу, який підкорить ваше серце не тільки влітку, але й взимку.”

Висновок автора сайту: Спробуйте цей незвичайний рецепт “Мохіто” з аґрусу, щоб насолоджуватися цим смачним напоєм протягом усього року.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.