Ароматна та пікантна закуска з маринованої цибулі – ідеальне доповнення до шашлику
Цибуля, маринована зі свіжою зеленню та спеціями, стане хрумким та соковитим овочем, яке чудово прикрасить ваше святкове застілля.
Інгредієнти
- 300 г червоної цибулі
- 2 ст. л. винного оцту
- 1 ст. л. цукру
- 0,5 ч. л. солі
- 1 ч. л. сумаху меленого
- 0,5 ч. л. суміші перців
- свіжа петрушка
- Очистіть цибулю та наріжте її півкільцями.
- Промийте петрушку та дрібно наріжте.
- У мисці з’єднайте винний оцет, цукор, сіль, сумах, суміш перців та петрушку. Перемішайте.
- Додайте цибулю та ще раз перемішайте. Накрийте харчовою плівкою та залиште промаринуватися на 30 хвилин.
Поради:
- Замість червоної цибулі можна використовувати ріпчасту.
- Замість винного оцту можна використовувати яблучний оцет або лимонний сік.
Цитата автора:
“Ароматна та пікантна закуска з маринованої цибулі – ідеальне доповнення до шашлику”
Висновок автора:
Маринована цибуля зі свіжою зеленню та спеціями – смачна та ароматна закуска, яка стане чудовим доповненням до вашого святкового застілля. Спробуйте цей простий рецепт і насолоджуйтесь смаком!
Джерело: tsn.ua