Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Найкращі рецепти салатів зі свіжих кабачків
Рецепти

Найкращі рецепти салатів зі свіжих кабачків

Готуємо літні салати з кабачків

Кабачки можна не тільки тушити, смажити чи закривати на зиму, а й робити з них різноманітні літні салати. Пропонуємо найсмачніші рецепти салатів зі свіжих кабачків.

Салат зі свіжих кабачків та огірків

Інгредієнти

  • Кабачок – 1 шт
  • Яйце – 1 шт
  • Огірок – 1 шт
  • Цибуля зелена – 2 ст. л
  • Оливкова олія – 2 ст. л
  • Сіль, перець – на смак

Приготування салату:

  • Кабачки ріжемо на брусочки середнього розміру, солимо і залишаємо на 15 хвилин. Якщо кабачок великий, попередньо знімаємо шкірку. Зливаємо сік, що виділився з кабачків.
  • Подібним чином подрібнюємо свіжі огірки.
  • Яйце варимо протягом 10 хвилин з моменту закипання, чистимо та нарізаємо.
  • Все перемішуємо, додаємо рубану зелень.
  • Компоненти солимо і перчимо. Додаємо оливкову олію і ретельно все перемішуємо.

Салат зі свіжих кабачків по-корейськи

Інгредієнти

  • Кабачок – 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Цибулина – половинка
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль – пів чайної ложки
  • Цукор – 1,5 ч. л
  • Оцет столовий 9% – 1 ч. л
  • Олія соняшникова – 2 ст. л
  • Соєвий соус – 2 ч. л
  • Перець чилі мелений – ½ ч. л
  • Коріандр мелений – ½ ч. л
  • Петрушка рубана – 2 ст. л

Приготування салату:

  • Кабачок та очищену моркву подрібнюємо за допомогою терки для моркви по-корейськи.
  • Додаємо цибулю, порізану півкільцями, цукор та сіль – перемішуємо і залишаємо на 5-7 хвилин.
  • Зливаємо рідину, посипаємо спеціями, рубаним часником і вливаємо соєвий соус.
  • Вводимо розпечене соняшникову олію та оцет та швидко перемішуємо.
  • Додаємо рубану петрушку, перемішуємо і ставимо для просочення в холодильну камеру на пів години.

Гострий салат з кабачків з часником

Інгредієнти

  • Кабачки – 2 шт
  • Часник – 2 зуб
  • Паприка солодка мелена – 1 ст. л
  • Кріп – 5 гілочок
  • Борошно – 1,5 ст. л
  • Перець чорний мелений – на смак
  • Соєвий соус – на смак
  • Масло рослинне – для смаження

Приготування:

  • Молодий кабачок зі шкіркою нарізаємо півкільцями.
  • Додаємо до овоча мелену паприку, мелений перець, борошно і перемішуємо.
  • Обсмажуємо скибочки кабачка на розпеченій рослинній олії при частому помішуванні 3-5 хвилин.
  • Гарячий кабачок викладаємо в салатник, додаємо пропущений через прес часник, рубаний кроп, поливаємо соєвим соусом. За бажанням доповнюємо кунжутом.

Салат із сирих кабачків і помідорів

Інгредієнти

  • Кабачок – 150 г
  • Яйця варені – 2 шт
  • Помідори – 2 шт
  • Цибулина – половинка
  • Петрушка – 3 гілочки
  • Цибуля зелена – 3 пера
  • Оцет винний – 2 ст. л
  • Цукор – 1 ст. л
  • Вода – 150 мл
  • Сіль, перець чорний мелений, майонез – на смак

Приготування:

  • Ріжемо кабачок, солимо. Через 15 хвилин віджимаємо рідину.
  • Цибулю ріжемо на півкільця та маринуємо – заливаємо водою та оцтом, додаємо петрушку та цукор, ставимо в холодильну камеру.
  • Після маринування, зливаємо рідину з цибулі та додаємо до кабачків.
  • Додаємо порізаний помідор, порізані яйця, солимо і перчимо.
  • Присмачуємо майонезом, перемішуємо, прикрашаємо зеленню.

Висновок

Літні салати з кабачків – це смачна і здорова альтернатива традиційним салатам. Вони легкі у приготуванні і мають багато корисних властивостей. Спробуйте приготувати один з цих салатів і насолоджуйтесь свіжими смаками літа!

Цитата автора сайту:

“Літні салати з кабачків – це ідеальний спосіб насолодитися смаком літа і отримати користь для організму. Вони свіжі, соковиті і дуже смачні. Спробуйте рецепти зі свіжих кабачків і порадуйте своїх близьких смачними стравами!”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.