Особливості приготування курячих відбивних з цибулею
Приготування курячих відбивних з цибулею має свою особливість – вони готуються в клярі з цибулею. Це додає аромату та ніжності кляру, а філе виходить соковите.
Для цього блюда вам знадобиться куряче філе, ріпчаста цибуля, яйця, сметана та часник. В результаті вийде смачна страва з рум’яною скоринкою.
Інгредієнти
- Вимийте куряче філе, обсушіть його паперовим рушником і наріжте на невеликі пласти завтовшки близько одного сантиметра. Накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте кухонним молоточком з обох боків. Посипте сіллю, паприкою та перцем.
- Наріжте ріпчасту цибулю на шматочки. Додайте сметану, часник і подрібніть у блендері до кашоподібної маси. Перекладіть у миску. Додайте яйця, сіль і злегка збийте віничком. Всипте борошно і ще раз збийте віничком. Покладіть куряче філе в кляр, накрийте харчовою плівкою та поставте в холодильник на 30 хвилин.
- На сковороді з розігрітою олією на середньому вогні обсмажте курячі відбивні з двох боків до золотистого кольору.
Поради:
- За бажанням, сметану можна замінити майонезом.
Заключні слова
Як бачимо, приготування курячих відбивних з цибулею – це просто і смачно. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь ароматною та соковитою стравою!
Джерело: tsn.ua