Сало: улюблений український продукт
Сало – це улюблений український продукт, який має велику популярність. Шматок чорного хліба або підсмажені хрусткі грінки, намащені салом, до борщу – справжній делікатес.
Рецепт приготування сала
Для приготування знадобляться свіже сало, кріп, часник та чорний мелений перець. Така страва чудово підійде для швидкого та смачного перекушування.
Інгредієнти
- сало свіже – 500 г
- часник – 1 головка
- чорний перець мелений
- кріп свіжий – 1 пучок
- сіль
- Сало вимийте та обріжте шкірку. Наріжте на шматочки.
- Часник очистіть.
- Кріп промийте, обсушіть і наріжте.
- У блендер викладіть сало, часник, кріп. Додайте чорний мелений перець та сіль. Перебийте блендером до однорідної маси. Викладіть у герметичний посуд та відправте в холодильник на 12 годин.
Поради:
- Якщо у вас немає блендера, всі інгредієнти перекрутіть на м’ясорубці.
- До намащення можна додати гострий перець чилі.
Заключні слова автора
Сало – це не просто продукт, це частка української культури та традицій. Він завжди займатиме особливе місце в серцях українців. Спробуйте приготувати цей смачний делікатес і ви не пошкодуєте!
Джерело: tsn.ua