Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Здоровий рецепт салату з картоплі та цвітної капусти без крохмалю та майонезу
Рецепти

Здоровий рецепт салату з картоплі та цвітної капусти без крохмалю та майонезу

Здоровий картопляний салат з цвітною капустою та грецьким йогуртом

Якщо ви стежите за своїм здоров’ям та фігурою, то замість звичайного картопляного салату можна спробувати його корисну альтернативу – картопляний салат з цвітною капустою та грецьким йогуртом. Цей салат не тільки смачний, а й дуже корисний.

Інгредієнти

цвітна капуста
1 головка
грецький йогурт
неповна склянка
сметана
2 ст. л.
діжонська гірчиця
1 ст. л.
яблучний оцет
2 ст. л.
петрушка
3-5 гілочок
кріп
3-5 гілочок
селера
4 стебла
зелена цибуля
пучок
мариновані огірки (корнішони)
3-5 шт.
сіль
свіжомелений чорний перець

1. Покладіть цвітну капусту у велику каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння на середньому вогні і варіть, доки вона не стане м’якою, 8-10 хвилин.

2. Злийте воду з цвітної капусти та охолодіть її до кімнатної температури. Тим часом у середній мисці змішайте грецький йогурт, сметану, гірчицю, оцет, петрушку та кріп.

3. Додайте в миску цвітну капусту, селера, зелену цибулю та корнішони і добре перемішайте. Приправте сіллю та перцем.

4. Охолодіть салат не менше 1 години перед подаванням. Його можна приготувати за 1 день та зберігати в холодильнику до готовності для подавання.

Заключні висновки

Цей картопляний салат з цвітною капустою та грецьким йогуртом є чудовою альтернативою звичайному салату. Він смачний, корисний і підходить для тих, хто стежить за своїм здоров’ям та фігурою. Спробуйте його приготувати і насолоджуйтесь смаком!

Цитата автора:

“Здоровий картопляний салат з цвітною капустою та грецьким йогуртом – смачна альтернатива для тих, хто прагне зберегти своє здоров’я і фігуру.”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.