Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт оригінальної страви – запечені баклажани з грибами, помідорами та сиром
Рецепти

Рецепт оригінальної страви – запечені баклажани з грибами, помідорами та сиром

Баклажани, запечені з грибами та сиром, можна подавати як гарячу страву або холодну закуску.

Для приготування цієї страви треба підготувати овочі, нарізати їх і викласти шарами на деко, а потім запікати в духовці.

Інгредієнти

баклажани
2 шт.
сир твердий
100 г
гриби
300 г
помідори
5 штук.
цибуля ріпчаста
1 шт.
часник
2 зубчики
сметана
2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
  1. Наріжте баклажани тонкими смужками, посипте сіллю і залиште на 15-20 хвилин, щоб позбутися гіркоти. Промийте холодною водою.
  2. Наріжте помідори тонкими кільцями.
  3. Натріть твердий сир на великій тертці.
  4. Промийте гриби під проточною водою, очистіть цибулю. Наріжте їх шматочками і обсмажте на олії до м’якості. Подрібніть у блендері. Додайте сметану, часник, пропущений через прес. Посоліть, поперчіть і перемішайте.
  5. На деко, застелене пергаментним папером, викладіть баклажани. Покрийте кожен баклажан грибним фаршем, а зверху викладіть помідори і посипте сиром. Випікайте в наперед розігрітій духовці при 200 градусах протягом 15-20 хвилин.

Поради:

  • Можна використовувати будь-який твердий сир.

Цитата автора:

“Баклажани, запечені з грибами та сиром – смачна страва, яку можна подавати як гарячу або холодну закуску.”

Висновок автора:

Ця страва з баклажанами, грибами та сиром є чудовим варіантом для гарячої страви або холодної закуски. Вона поєднує в собі смакові якості різних інгредієнтів і приємно здивує ваші смакові рецептори.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.