Ікра з баклажанів по-одеськи з харківською ноткою: смачний рецепт
Існує безліч смачних рецептів ікри з баклажанів і сьогодні пропонуємо вам один з них. Фудблогерка yuliia.senych поділилась зі своїми підписниками рецептом баклажанної ікри по-одеськи з харківською ноткою.
Інгредієнти:
– 2 шт. баклажані
– 1 шт. великий болгарський перець
– Гострий перець (за смаком)
– 1 шт. велика цибуля
– 2-3 шт. помідори
– 3 ст.л олії
– Сіль (за смаком)
– Часник (2-3 зубчики)
Приготування:
1. Баклажани та болгарський перець проколоти шпажкою та запікати за температури 220°C протягом 45-55 хвилин.
2. Дрібно порізати цибулю та полити олією. Посолити до смаку.
3. Натерти на дрібній терці помідори та часник.
4. Дрібно порізати баклажани та перець ножем і додати до цибулі.
5. Додати чорний перець і гострий перець, якщо любите його.
Поради:
Якщо не любите шкірку запечених овочів, її можна прибрати.
З такою ікрою ідеально смакуватиме чорний хліб, злегка підсмажений на пательні.
“Ікра з сініньких по-одеськи! Нам потрібні: • сінінькі крупні 2шт • болгарський перець (якщо крупний – 1шт,якщо дрібний – 2шт) • гострий перець (на кінчику ножа) • цибуля (крупна – 1шт,середня – 2шт) • помідори крупні і мʼясисті 2-3шт • запашна олія 3 ст.л. • сіль/перець • часник 2-3зуб. *чорний хлібчик” – yuliia.senych.
Висновок:
Ікра з баклажанів по-одеськи з харківською ноткою – це смачний рецепт, який можна приготувати зі звичайних інгредієнтів. Вона ідеально підходить для сніданку або перекусу. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком!
Джерело: tsn.ua