Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт розкішної закуски – рулет із кабачків та червоною рибою
Рецепти

Рецепт розкішної закуски – рулет із кабачків та червоною рибою

Ефектна та нескладна у приготуванні закуска прикрасить будь-який святковий стіл. Такий рулет можна приготувати заздалегідь.

Ніжна основа з кабачків гармонійно поєднується з сирною начинкою та червоною рибою, а сам рулет має дуже гарний вигляд у розрізі.

  1. Натріть кабачки на великій тертці, додайте сіль і залиште на 10 хвилин. Відтисніть їх і злийте сік. Додайте яйце, часник, борошно та перемішайте.
  2. Наріжте червону рибу на слайси.
  3. Подрібніть кріп, з’єднайте з вершковим сиром і перемішайте.
  4. Застеліть деко пергаментом. Розподіліть кабачкове тісто рівним шаром. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів протягом 25 хвилин. Охолоджений корж переверніть папером догори і акуратно відокреміть його від коржа.
  5. Намажте корж рівномірно вершковим сиром і викладіть слайси червоної риби, згорніть у рулет, потім загорніть у харчову плівку і відправте в холодильник на дві години. Зніміть плівку та наріжте рулет на шматочки.

Поради:

  • Дістаньте вершковий сир та рибу з холодильника безпосередньо перед приготуванням начинки.
  • Використовуйте будь-яку червону рибу.
  • Рулет можна залишити у холодильнику на ніч.

Читайте також:

Цитата автора сайту: “Ефектна та нескладна у приготуванні закуска прикрасить будь-який святковий стіл.”

Висновок автора сайту: Рулет з кабачків, сирною начинкою та червоною рибою – ідеальна закуска для святкового столу. Ця страва не тільки смачна, але й приваблива виглядом у розрізі. Приготування рулету не займе багато часу, і його можна приготувати заздалегідь. За допомогою наших порад ви зможете створити смачну та ефектну закуску, яка точно сподобається вашим гостям.”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.