Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт: Кабачки по-азійськи з фаршем
Рецепти

Рецепт: Кабачки по-азійськи з фаршем

Кабачки по-азійськи: смачна страва для всієї родини

Кабачковий сезон триває і ми пропонуємо приготувати незвичну і смачну страву по-азійськи.

На сторінці KITCHEN WITCHERY показали, як приготувати надзвичайно смачні кабачки по-азійськи. Зберігайте рецепт та готуйте цю смакоту для всієї родини.

Приготування:

  • Розріжте кабачок на 4 частини, видаліть серединку та наріжте довгими, тоненькими слайсами;
  • Викладіть у друшляк, посоліть та зачекайте приблизно 15 хвилин, щоб прибрати непотрібну рідину;
  • Підсмажте фарш. Коли з нього випарується зайва рідина, додайте помідори, подрібнений часник, посоліть та поперчіть, а також додайте кетчуп;
  • Ретельно перемішайте і просмажте все протягом 5 хвилин;
  • Промийте кабачки та додайте їх до фаршу;
  • Додайте до страви соєвий соус і соус теріякі;
  • Протушкуйте все 10-15 хвилин.

Поради:

Соус теріякі можна замінити на соус унагі.

Страву бажано споживати теплою, а перед подачею можна присипати кунжутом для краси та аромату.

Цитата автора сайту:

“Кабачки по-азійськи – смачна страва, яка задовольнить смакові пристрасті всієї родини.”

Висновок автора сайту:

Спробуйте приготувати ці надзвичайно смачні кабачки по-азійськи і порадуйте свою родину смаковими новинками. Ця страва точно стане улюбленою у вашому домі!

Читайте також:

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.