Кабачки по-азійськи: смачна страва для всієї родини
Кабачковий сезон триває і ми пропонуємо приготувати незвичну і смачну страву по-азійськи.
На сторінці KITCHEN WITCHERY показали, як приготувати надзвичайно смачні кабачки по-азійськи. Зберігайте рецепт та готуйте цю смакоту для всієї родини.
Приготування:
- Розріжте кабачок на 4 частини, видаліть серединку та наріжте довгими, тоненькими слайсами;
- Викладіть у друшляк, посоліть та зачекайте приблизно 15 хвилин, щоб прибрати непотрібну рідину;
- Підсмажте фарш. Коли з нього випарується зайва рідина, додайте помідори, подрібнений часник, посоліть та поперчіть, а також додайте кетчуп;
- Ретельно перемішайте і просмажте все протягом 5 хвилин;
- Промийте кабачки та додайте їх до фаршу;
- Додайте до страви соєвий соус і соус теріякі;
- Протушкуйте все 10-15 хвилин.
Поради:
Соус теріякі можна замінити на соус унагі.
Страву бажано споживати теплою, а перед подачею можна присипати кунжутом для краси та аромату.
Цитата автора сайту:
“Кабачки по-азійськи – смачна страва, яка задовольнить смакові пристрасті всієї родини.”
Висновок автора сайту:
Спробуйте приготувати ці надзвичайно смачні кабачки по-азійськи і порадуйте свою родину смаковими новинками. Ця страва точно стане улюбленою у вашому домі!
Читайте також:
Джерело: tsn.ua