Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Рецепт запечених персиків, який підкорив мережу своєю смакотою
Рецепти

Рецепт запечених персиків, який підкорив мережу своєю смакотою

Рецепт для приготування смачних запечених персиків

Сезон фруктів та овочів у розпалі, і це означає, що ми можемо насолодитися кавунами, виноградом і, звичайно ж, персиками.

Останнім часом в Мережі набирає популярності рецепт запечених персиків, який стане ідеальним варіантом для твердих персиків.

Як готувати запечені персики

  • Мийте фрукти, розріжте їх навпіл і вийміть кісточку.
  • Розкладіть персики у форму для запікання зрізом догори і рівномірно змастіть оливковою олією. Для цього можна використовувати пензлик.
  • Переверніть персики і запікайте їх при температурі 180 градусів протягом 10 хвилин.
  • У місці, де була кісточка, змішайте корицю, цукор, ванільний екстракт і розм’якшене масло. Вийміть підпечені персики з духовки і наповніть отвори цією масляною сумішшю. Потім запікайте ще 10 хвилин.

Запечені персики таким чином виходять дуже смачними. Щоб зробити їх ще більш неперевершеними, можна додати кулю морозива або трохи збитих вершків.

Якщо в суміш додати мускатний горіх, гарбузові спеції та коричневий цукор замість білого, рецепт набуде осінніх ноток.

Висновок

Запечені персики – це чудовий спосіб насолодитися смаком цього фрукта. Цей рецепт простий у приготуванні і дозволяє виразити всю солодкість і аромат персика. Спробуйте його і насолоджуйтесь!

Цитата автора:

“Рецепт запечених персиків – ідеальний спосіб зробити тверді персики неймовірно смачними. Спробуйте цей простий рецепт і насолоджуйтесь смаком літа!”

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.