Лазанья: простий і швидкий рецепт з лаваша
Лазанья – це страва італійської кухні, яка має багато варіацій традиційного рецепту. Але ви можете легко приготувати її вдома за допомогою цього простого і швидкого рецепту.
Інгредієнти:
– Лаваш
– Фарш
– Цибуля
– Томатне пюре
– Твердий сир
– Сіль
– Перець
Приготування:
1. Подрібніть цибулю і обсмажте її разом з фаршем на пательні.
2. Додайте до фаршу томатне пюре, сіль і перець.
3. Протушкуйте все декілька хвилин.
4. Наріжте лаваш на необхідну вам форму, щоб він помістився на сковорідку, і починайте формувати лазанью.
5. Покладіть лист лаваша, розподіліть фарш по ньому і посипте тертим сиром. Повторюйте цей процес шар за шаром, поки не закінчаться інгредієнти.
6. На верхньому шарі повинен бути фарш, посипаний сиром.
7. Накрийте лазанью кришкою і поставте пательню на мінімальний вогонь на 15 хвилин, потім зніміть з плити.
8. Подавайте страву гарячою, присипавши зверху зеленню.
Поради:
– Замість томатного пюре можна використати томатну пасту.
– За бажанням можна додати свіжі томати замість або разом з томатним пюре.
Смачного!
“Думала, що я перша додумалась до такого варіанту, але ніт. Люди давно таке готують” – maryna.andrus.
Рецепт може відрізнятися від традиційного, але смак лазаньї з лаваша просто неймовірний.
Джерело: tsn.ua