Show-News

Останні новини Шоу-Бізнесу України

Як приготувати запіканку з баклажанів і м’ясним фаршем
Рецепти

Як приготувати запіканку з баклажанів і м’ясним фаршем

Баклажани з фаршем, запечені в духовці: смачна страва для всієї родини

Баклажани з фаршем, запечені в духовці, є чудовою стравою, яка підійде для всієї родини. Фарш гармонійно поєднується з баклажанами та помідорами, а сирна рум’яна скоринка робить запіканку дуже апетитною. Овочі слід викладати шарами та запікати у духовці.

Інгредієнти

  • 2 шт. баклажани
  • 500 г фаршу курячого
  • 200 г твердого сиру
  • 1 шт. цибулі ріпчастої
  • 8 шт. помідорів
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • зелень
  1. Наріжте баклажани на кружальця завтовшки близько одного сантиметра. Посоліть і залиште на 20 хвилин, потім промийте під проточною водою і обсушіть паперовим рушником.
  2. У фарш додайте дрібно нарізану цибулю, перець чорний мелений, сіль і перемішайте.
  3. Натріть твердий сир на велику тертку.
  4. Помидори помийте і наріжте кружальцями.
  5. У форму для запікання першим шаром викладіть баклажани, потім фарш. Наступний шар – помідори. Повторіть шари у такій послідовності. Верхнім шаром мають бути помідори.
  6. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів протягом 40-45 хвилин, потім посипте сиром і відправте в духовку ще на п’ять хвилин. Готові запечені баклажани посипте зеленню.

Поради:

  • Фарш можна використовувати будь-який.

Заключні слова

Баклажани з фаршем, запечені в духовці, – це смачна страва, яка підійде для всієї родини. Використовуйте цей рецепт, щоб порадувати близьких смачним обідом або вечерею.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Головний редактор сайту Новини Шоу-Бізнесу України – це висококваліфікований професіонал у сфері журналістики та медіа. Вона має багаторічний досвід у редакційний та керівницьких посадах в провідних медіа компаніях України. Вона володіє глибоким розумінням світу розваг та шоу-бізнесу, що дозволяє їй керувати нашою редакцією та створювати якісний та актуальний контент.